Fixa till skägget innan festivalen

Skägg har varit trendigt bland män länge och det verkar verkligen vara här för att stanna. Men ska du ha skägg är det också viktigt att du tar hand om det på rätt sätt.

Det finns en hel arsenal med prylar på nätet som du kan beställa. Allt för att hålla skägget i trim. Kom ihåg att ett snyggt skägg är en viktig del av din look så därför är det extra kul att fixa till det när du ska gå på festival.

Tips på produkter

Till att börja med är det viktigt att bestämma vilken stil du vill ha på ditt skägg så att du kan ansa det på rätt sätt. Använd skäggtrimmer eller rakhyvel och sax för att få det snyggt. Sedan är det såklart jätteviktigt att tvätta skägget. Rengör ditt skägg precis som du gör med håret på huvudet, fast med ett speciellt skäggschampo.

Du kan också gärna använda skäggbalsam för en bra effekt och därefter smörja in det med skäggolja för att skägget inte ska bli torrt. Välj gärna en olja med god doft, det är alltid trevligt. Har du längre skägg kan du behöva använda en kam för att sprida ut oljan. Till sist tar du ett skäggvax och formar skägget med fingrarna. Alla det hittar du här.