Höstens konserter i Stockholm

Vill du uppleva en konserter och se stora världsartister är huvudstaden bästa resmålet. Här uppträder musiker på Globen året runt och mellan spelningarna kan du passa på att upptäcka storstaden. 

Konserter och uppträdanden under hösten:

  • Dave Chappelle och Jon Stewart – två stycken av USA: s främsta ståuppkomiker har slagit ihop sig till en fantastik duo. Medan Chappelle kommer från skådespelarvärlden med tv-serier och egna, producerade program. Stewart kommer istället från talk show-världen där han varit delaktig eller drivit olika talk shows.
  • Shania Twain – hon har trollbundit världen med sin röst och härliga musik. Twains senaste album toppar just nu listorna och hon har gjort flera framgångsrika föreställningar med albumet ”NOW”. Nu kommer hon till Sverige i oktober.
  • Walking with Dinosaurs – den här föreställningen får ni inte missa. På scenen kommer ni att möta dinosaurer i naturlig storlek. Skaparna använder den senaste tekniken för att ge dig ett trovärdigt möte med den gamla världens urtidsdjur.
  • Imogen Heap + Frou Frou – Imogen har en fantastik röst och har gjort karriär både solo och band. Nu slår hon samman sitt band med sina sololåtar och uppträder tillsammans. Medverkande är också Guy Sigsworth.

Boende

En av de vackraste hotellen i centrala Stockholm är i den gamla, ombyggda kvarnbyggnaden som ligger alldeles vid vattnet. Den stora byggnaden hyser 186 hotellrum, gym, restaurang, bar och bastu. Härifrån behöver ni bara ta en kort promenad för att komma till den stora gågatan. Du kan välja en svit om du vill ha ett lite lyxigare boende, annars är deras enkelrum fint inredda och har tv samt gratis wi-fi. Här finns också ett spa där du kan bli ompysslad med inbokade behandlingar eller bara njuta i en bubbelpool innan det är dags att resa till Globen för nästa stora uppträdande.