Planera inför kommande festivaler

Om du som många andra har en sommarfestival i kikaren behöver du kanske förbereda den.

Ska du till exempel bo i tält på festivalområdet så kanske du måste skaffa ett nytt tält. Liggunderlag och sovsäck är också viktiga saker att packa och ta med sig till festivalen. Utöver den grundutrustningen vill du kanske ha andra campinggrejer med dig. Kolla på nätet och köp något passande.

Skydda dina öron

Ljudnivån kan ofta bli väldigt hög på sommarfestivaler. Kraftigt ljud som musik kan dessutom förorsaka hörselskador. Det är inte fel att ha ett par öronproppar i fickan och ta till om du känner att det blir för mycket ljud. Visst är det härligt när musiken är stark om du känner att du vill dansa och ha kul, men det är inte fel att skydda hörseln.

Hur blir festivalerna sommaren 2021?

Tyvärr blir inte sommaren 2021 späckad med festivaler. Väldigt många av de stora kända festivalerna ställer in och ställer in siktet på 2022. Alla arrangörer ställer däremot inte in, så det kommer att finnas några festivaler att roa sig på. Summerburst och Uppsala reggae planerar att genomföra sina festivaler. Sista ordet är antagligen inte sagt ännu utan det kan bli fler inställda festivaler.